Lakner Tamás Keresztény Béla Rozs Tamás Fenyvesi Béla

A Dél-Dunántúli Szívklub Egyesület felhívása…

Fenyvesi Béla, 2020. május 12.
nincs hozzászólás
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Dél-Dunantúli Szívklub Egyesület

A Dél-Dunántúli Szívklub Egyesület szívén viselve a jelenlegi küzdelmet egy közös összefogással, adománygyűjtést indított az adjukossze.hu felületén 2020. május 5-én, hogy támogassa a pécsi koronavírusosok ellátásával foglalkozó intenzív osztályát és az ott dolgozókat. A kezdeményezést az egyesület elnöke Dr. Ajtay Zénó pécsi kardiológus indította és egy önkéntes civil kezdeményezés, a MASZK- Minden Adomány Számít! Köszönjük! csapata is támogatja, mely fiatal pécsi egészségügyi dolgozókból, orvostanhallgatókból és magánszemélyekből áll.

Az adománygyűjtésünk célja, hogy együttes erővel 5.000.000 Ft-ot összegyűjtsünk, melyből adományozásra kerül:

 

A pécsi intenzív osztály, illetve a sürgősségi osztály is biztosított minket afelől, hogy nagyon szívesen fogadják az adományokat, mely nem csak most, hanem hosszútávon is életeket menthet. A gyűjtést nem csak emiatt kezdtük el, hanem arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos a helyi összefogás és hogy Budapesten kívülről is induljanak kezdeményezések. Ezzel is szeretnénk megköszönni az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.

A kampány 60 napig aktív az adjukössze.hu oldalán, ahol az adományok visszakövethetőek. Ennek köszönhetően a gyűjtés teljesen megbízható és lezárását követően kommunikálásra kerül az is, amikor eljutnak az adományok a kórházakba. Amellett, hogy transzparens az adománygyűjtés független is, mert civil kezdeményezés, ami a politikai álláspont foglalástól elhatárolódik.

Mert mindenki pécsi akar lenni.

A kampánnyal kapcsolatos további információk itt érhetők el.
Facebook

 

 

Hozzászólások

Hagyjon egy üzenetet:

Név *

E-mail (rejtett) *

Weboldal

Blue Captcha Image
Refresh

*